Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

33 судові справи на користь Західного управління за 7 місяців

опубліковано 31 серпня 2021 о 09:00

Упродовж січня - липня 2021 року суди різних інстанцій ухвалили рішення на користь Західного міжрегіонального управління  ДПС по роботі з великими платниками податків по 33 справах на суму 829,3 млн. гривень.

Про це розповіла начальник Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина Короткова.

Відтак, станом на 01.08.2021 року на розгляді у судах за участю Західного управління перебувало 254 справи різних категорій на загальну суму 6041,99 млн. гривень. 

Із загальної кількості справ, що у звітному періоду перебували на розгляді в судах різних інстанцій, одну з ключових категорій становили справи про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень – рішень. Справи з цієї категорії отримали позитивне рішення на користь контролюючого органу на суму 607,78 млн грн. 

Також у період з січня по липень 2021 року вирішено 9 справ про стягнення податкової заборгованості на користь податкової на загальну суму 221,85 млн грн. 

Закликаємо платників дотримуватись податкового законодавства. Та пам’ятати, що у разі виникнення будь-яких запитань можливо звернутися за допомогою до свого податкового координатора. Адже діяльність Західного управління спрямована, перш за все, на допомогу в адмініструванні ваших податкових зобов’язань.