Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великі платники податків Західного управління перерахували до Загального фонду державного бюджету 2,4 млрд гривень

опубліковано 22 березня 2024 о 15:51

Упродовж січня - лютого 2024  року великі платники податків, які обслуговуються в Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, перерахували до Загального фонду Державного бюджету 2,4 млрд гривень.

У розрізі основних податків до Держбюджету надійшло податку на додану вартість – 1,9 млрд гривень. Так, платники податків забезпечили приріст надходжень в порівнянні з аналогічним періодом 2023 року на суму 463 млн гривень або на 31,6%. 

Крім того, за словами начальниці Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірини Короткової,  великий бізнес Західного регіону перерахував до державної скарбниці 122 млн гривень акцизного податку. Ця сума є на 51 млн гривень або на 72% більшою, порівняно з надходженнями у січні-лютому 2023 року.

Що стосується відрахувань на військовий збір, то з початку року великий бізнес Західного регіону сплатив понад 83 млн гривень. 

«Сплата податків – це інвестиція у добробут кожного з нас, запорука сильної держави. Ми щиро дякуємо усім платникам, які у цей непростий час сумлінно сплачують податки та підтримують економіку нашої країни. Ваш внесок – це підтримка боєздатності Збройних сил України, запорука економічної стабільності, забезпечення соціальних виплат», - наголосила Ірина Короткова. 

#вдячні_кожному_платнику_податків

#працюємо_на_перемогу