Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» з платниками податків щодо помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені

опубліковано 22 жовтня 2021 о 09:59

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків анонсує проведення «гарячої лінії» з платниками податків, яка відбудеться 22 жовтня.

У межах заходу охочим нададуть відповіді на актуальні питання щодо

 - виконання наказу Міністерства фінансів України від 11.02.2019 № 60 про затвердження Порядку інформаційної взаємодії Державної фіскальної служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків  помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені.

- виконання наказу Міністерства фінансів України від 24.07.2015  № 666 (з змінами) Про затвердження Порядку заповнення реквізиту "Призначення платежу" розрахункових документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, платежів на бюджетні рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на небюджетні рахунки, а також на єдиний рахунок.

Час: з 10:00 год по 12:00 год.

Звернутися з запитаннями можна за телефоном: (032)2973151.

Спікер: начальник відділу електронних сервісів Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Тетяна Павленко.