Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

опубліковано 28 листопада 2023 о 17:14

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1

Назва предмета закупівлі

Канцелярське приладдя код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 30190000-7: Офісне устаткування та приладдя різне.

Іденифікатор закупівлі: UA-2023-11-28-012100-a

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Товар повинен постачатися Покупцю в належній розфасовці, яка відповідає характеру товару і захищає від пошкоджень під час транспортування (доставки).

Якість Товару, маркування, тара (упаковка) по своїм технічним характеристикам та комплектності повинні відповідати вимогам діючих стандартів та технічних умов його виробника, які визначені в документації на Товар і технічним вимогам, а також повина бути підтверджена відповідними документами (сертифікатом та/або паспортом та/або висновком державної санітарно-епідоміологічної служби експертизи тощо, що підтверджує відповідну якість Товару).

Товар повинен передаватися Покупцю в упаковці, яка відповідає характеру Товару, забезпечує його цілісність та збереження якості під час перевезення з урахуванням можливого перевантаження під час транспортування.

 

 

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення,

Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована з урахуванням пункту 1 розділу ІІІ «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі, та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275, методом порівняння ринкових цін та склала з урахуванням кількості послуг 33198,40 грн.