Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Канали повідомлення про факти порушення антикорупційного законодавства

опубліковано 23 липня 2024 о 11:06

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує про те, що в управлінні працюють відповідні канали надходження інформації про корупцію.

Існує кілька способів для того, аби платник звернувся із повідомленням про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Державної податкової служби України.

Про корупцію можна повідомити за номером телефону: (032) 297-31-70 або каналом отримання голосових повідомлень із використанням телефонної мережі загального користування: +38 (063) 665 91 44.

Звернутись можна, використавши  засоби  поштового зв’язку. Для цього необхідно надіслати Ваше повідомлення на адресу: 79026, м. Львів, вул. Стрийська,35.

Окрім того, для зручності громадян,  на 1-ому поверсі адмінбудівлі Західного міжрегіонального управління, яке розташоване за адресою: м. Львів, вул. Стрийська,35, розміщена спеціальна скринька для повідомлень  про факти порушення антикорупційного законодавства. Сюди викривачі можуть скерувати свої анонімні звернення.

Повідомити про корупцію можна і на офіційну електронну адресу сектору з питань запобігання та виявлення корупції Західного МУ: officevp.lv.munera@tax.gov.ua.

Зазначимо, що Державна податкова служба України та її територіальні органи підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів.

Єдиний портал повідомлень викривачів – це інформаційно-комунікаційна система, яка має комплексну систему захисту інформації з підтвердженою відповідністю згідно із Законом України «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах».

Портал є безпечним та конфіденційним каналом для викривачів. Він мінімізує людський фактор, унеможливлює втручання в систему і витік інформації та гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних. Система забезпечує збирання, зберігання, використання, захист, облік, пошук та узагальнення повідомлень та іншої інформації від викривачів, у тому числі даних про їх статус, стан та результати розгляду їх повідомлень.

Якщо вам відомі факти таких правопорушень, повідомляйте про них на Єдиному порталі повідомлень викривачів, який знаходиться за посиланням: https://whistleblowers.nazk.gov.ua/#/  .

Крім того, нагадуємо, що повідомити про корупцію  в органах ДПС можливо через сервіс «Пульс»:

  • електронна скринька: idd@tax.gov.ua ;
  • багатоканальний номер телефону 0 800 501 007 (обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі: фізичним особам напрям «5», працівникам органів ДПС напрям «7»).