Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків організувало ярмарок вакансій

опубліковано 02 вересня 2021 о 16:45

Сьогодні  у Львівському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Завідувач сектору кадрового забезпечення  та розвитку персоналу Наталія Ярема розповіла про вимоги до претендентів, умови та порядок подання документів для участі у конкурсі на посади, їх попередній розгляд на відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам відповідно до рівня посади. Вона також додала, що Державна податкова служба України створює сприятливі умови для залучення до свого кадрового потенціалу молодих спеціалістів.

«Кожен, хто відповідає кваліфікаційним вимогам до претендента на посаду державної служби відповідно до положень закону, може брати участь у конкурсах і працевлаштовуватись», - розповіла Наталія Ярема.

Додамо, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію: заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади встановленої форми; резюме встановленої форми, заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та Сертифікат про володіння державною мовою.

Одним із пріоритетів податкової служби є розвиток людського капіталу, залучення кваліфікованих фахівців, впровадження сучасних технологій управління персоналом та професійний розвиток кадрів.

Західне міжрегіональне  управління ДПС по роботі з ВПП запрошує амбітних людей, які прагнуть змін, долучатись до команди! Ми розбудовуємо податкові сервіси, тому нам потрібні кадри, здатні втілювати в життя нові ініціативи. Чекаємо на вмотивованих, орієнтованих на результат людей з глибокими знаннями та розумінням реформ, щоб разом створювати чесну та професійну службу з людським обличчям та новими якісними сервісами.