Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Колектив Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП привітали із професійним святом

опубліковано 02 липня 2021 о 11:52

Сьогодні, 2 липня,  з нагоди 30-річчя Дня податківця України у Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбулись урочистості.

Працівників привітали заступники начальника Західного управління Назар Горпинюк та Сергій Лисеюк.

«Податкова система – основа багатої, міцної держави. Там, де вона працює як слід – процвітає кожна людина. На вас покладено нелегке завдання налагодження і контроль роботи цього складного механізму. Ви присвятили своє життя важливій і потрібній справі – забезпеченню фінансової незалежності та безпеки нашої країни. Завдяки Вашим старанням поповнюється бюджет нашої держави. Результати нашого колективу впливають на добробут  учителів, лікарів, військових – усіх, перед ким наша держава має зобов’язання», - звернувся до колективу Назар Горпинюк.

Окрім того, він зазначив, що за результатами роботи Західного управління у червні до загального фонду Держбюджету надійшло 952 млн грн. Виконання індекативу склало 117,9%. До Державного бюджету додатково надійшло 144,8 млн грн. Перевиконання плану прослідковується і в цілому за перше півріччя. Так, збір до загального фонду Державного бюджету склав 5,7 млрд грн,  додатково надійшло 150 млн грн.

«Ми високо цінуємо Ваше ставлення до своїх обов’язків. Впевнений, разом ми перетворимо податкову службу на таку, якою пишатимуться як співробітники, так і громадяни», - наголо вис  Назар Горпинюк.

За сумлінну та ефективну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, відповідальність та досягнуті позитивні результати в роботі та з нагоди 30-річчя Дня податківця України працівникам вручили подяки в.о. начальника Західного міжрегіонального управління ДПС Ірини Короткової.

Увесь колектив управління отримав пам’ятні подарунки.

«Сьогодні професія податківця набуває нового значення. Податківці мають завжди підтримувати свій професіоналізм, відповідати вимогам сьогодення та ефективно впроваджувати у свою роботу нові тенденції. Переконаний, що сумлінна праця кожного із нас сприятиме подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості нашої роботи.  Відданість справі та принциповість дозволяють Вам з гідністю виконувати усі завдання, які ставить перед нами держава, але й створювати ефективно діючу службу, здатну задовольнити потреби платників податків. У цей святковий день бажаю вам успіхів, прагнення до самовдосконалення, впевненості у своїх силах та натхнення», -  додав Сергій Лисеюк.