Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

27 судових справ на користь Західного управління за перше півріччя 2021 року

опубліковано 19 липня 2021 о 14:26

За перше півріччя 2021 року суди різних інстанцій ухвалили рішення на користь Західного міжрегіонального управління  ДПС по роботі з великими платниками податків по 27 справах на суму 814,35 млн. гривень.

Про це розповів заступник начальника Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Сергій Лисеюк.

Відтак, станом на 1 липня 2021 року на розгляді у судах за участю Західного управління перебувало 244 справ різних категорій на загальну суму 889,68 млн. гривень. 

Із загальної кількості справ, що у звітному періоду перебували на розгляді в судах різних інстанцій, одну з ключових категорій становили справи про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень – рішень, справ з цієї категорії отримали позитивне рішення на користь контролюючого органу на суму 593,17 млн грн. 

«Наведена нами статистика демонструє, що у Західному міжрегіональному управління працюють високо кваліфіковані працівники», - додав Сергій Лисеюк.

Також у період з січня по червень 2021 року вирішено 2 справи про стягнення податкової заборгованості на користь податкової на загальну суму 154,72 млн грн. 

Такі результати свідчать про якісну аргументацію та доказову базу Західного міжрегіонального управління.

Ми закликаємо платників дотримуватись податкового законодавства. У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за допомогою до свого податкового координатора.