Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Західного міжрегіонального управління долучились до семінару щодо організації системи адаптації новопризначених працівників ДПС

опубліковано 30 липня 2021 о 14:40

Працівники сектору кадрового забезпечення та розвитку персоналу Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяли участь у семінарі на тему: «Єдиний підхід до організації та реалізації процесу системи адаптації новопризначених працівників ДПС».

Захід відбувається під керівництвом в.о. Голови Державної податкової служби України Євгена Олейнікова та за участі провідного експерта Програми Європейського Союзу з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM)  Олени Пилипенко, директора Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС Лариси Ящук  та ін.

У межах семінару порушать теми процесів взаємного ознайомлення, призвичаєння новопризначених державних службовців до змісту та умов діяльності.

Нагадаємо, що основною метою заходу є усвідомлення важливості ефективної системи адаптації, направленої на розвиток професійного потенціалу  новопризначеного працівника, його поступове пристосування.