Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Євген Олейніков провів зустріч з представниками ОТД Департаменту казначейства США

опубліковано 15 вересня 2021 о 11:22

План співпраці ДПС та Офісу технічної допомоги Департаменту казначейства США обговорили в.о. Голови ДПС Євген Олейніков та в.о. заступника директора ОТД Департаменту казначейства США Алан Робіду, радники ОТД Феріс Фінк, Філіп Бренд та Сюзан Стенлі.

Експерти ОТД відзначили готовність податківців до впровадження змін та подальшої розбудови функціоналу служби. Це, зокрема, стосується розуміння важливості процесів, які наразі тривають в податковій, та рівень обізнаності працівників щодо кінцевих результатів реформ.

«Наша стратегія роботи з командою податкової служби – пояснення необхідності змін. Працюємо за принципом – змінюємося разом. І коли ми бачимо результати нашої роботи, то  це є найкращим стимулом до продовження процесів реформ. Головне, щоб такі зміни мали незворотний характер, щоб їх сприймала вся команда», – впевнений в. о. Голови ДПС Євген Олейніков.

Він також підкреслив, що сьогодні податкова служба не має правоохоронної функції і результати її роботи не лише не погіршилися, але й відчутно зросли. Це дозволило по новому будувати відносини з платниками податків.

Серед основних напрямів експертної допомоги ОТД, в яких зацікавлені в податковій службі,  в. о. Голови ДПС Євген Олейнков відзначив обмін інформацією, побудову зручної ефективної системи послуг для платників податків, ефективну взаємодію з правоохоронними органами, систему управління змінами тощо. 

За словами експертів ОТД, всі визначені напрями будуть включені до плану роботи місії для максимальної розбудови спроможності ДПС.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX