Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Відверте обговорення загальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення – ключові акценти діалогу податкової служби з бізнесом», - Сергій Лисеюк

опубліковано 22 вересня 2021 о 14:34

Відбулась зустріч в.о. начальника Західного управління міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Сергія Лисеюка та представників управління із керівництвом підприємства – одного із платників, яке перебуває на супроводі у Західному МУ.

Підприємство з іноземними інвестиціями  спеціалізується на виготовленні електричних кабельних мереж для автомобілів.

Зустріч відбулась у форматі «круглого столу», під час якого учасники змогли обговорити актуальні питання податкового законодавства.

Зокрема, сторони поспілкувались про подання декларації з податку на прибуток, основні зміни, на які варто звернути увагу, термін подання декларації, штрафи за неподання та помилки у декларації.

«Наше управління ніколи не  залишає без уваги питання, які турбують великих платників. Ми готові до відкритого діалогу та співпраці заради створення сприятливих умов для ведення бізнесу в регіоні. Адже успішний та прибутковий бізнес – це запорука стабільної та процвітаючої економіки. Відкритість та партнерство, відверте обговорення загальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення – ключові акценти діалогу податкової служби з бізнесом», - наголосив Сергій Лисеюк.

Наголошуємо, що у випадку виникнення будь-яких проблемних питань у сфері адміністрування податків, компанії-великі платники можуть звертатися безпосередньо до індивідуальних податкових координаторів управління, які закріплені за відповідними компаніями.

Зазначимо, що Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків оновило перелік індивідуальних податкових координаторів, з яким можна ознайомитися за посиланням.