Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Витяг з реєстру платників єдиного податку: як отримати?

опубліковано 03 листопада 2021 о 15:27

Західне мжрегіонаьне управління ДПС пороботі з великими платниками податків інформує про те, що платник ПДВ має право отримати витяг з реєстру платників єдиного податку.

Отримати витяг можна у Головних управліннях Державної податкової служби України в областях та м. Києві, а також Міжрегіональних управліннях ДПС по роботі з великими платниками податків.

Подати заяву на отримання послуги заявник може особисто або через законного представника, шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом) чи заповнивши заяву на отримання послуги онлайн на сайті: https://cabinet.tax.gov.ua/login.

Хто може звернутися? Юридична особа, фізична особа-підприємець.

Які документи, що необхідно надати для отримання послуги?

Запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку.

Зареєстрований платник єдиного податку може безоплатно та безумовно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку. Підприємці – платники єдиного податку першої – третьої груп, які виявили бажання отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, повинні звернутися із запитом про отримання такого витягу до податкового органу за місцем своєї податкової адреси. 

Форма запиту про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку встановлена за формою: https://zakon.rada.gov.ua/laws/file/text/75/f489055n34.doc .

Отримати результати надання послуги заявник може особисто або через законного представника, поштовим відправленням на вказану при поданні заяви адресу (рекомендованим листом).