Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги торговельних організацій: оголошено конкурс

опубліковано 30 листопада 2021 о 15:48

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2022 рік.

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує, що до Єдиного реєстру включаються суб’єкти господарювання незалежно від форми власності, що є юридичними особами та платниками податку на додану вартість і здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів (аукціонів) або через роздрібну торговельну мережу.

Для участі в конкурсі суб’єкти господарювання подають такі документи:

1. заяву про включення до Єдиного реєстру із зазначенням вартості власного капіталу, кількості працівників, наявності офіційної сторінки або електронної адреси в мережі Інтернет;

2. копію установчого документа, засвідчену суб’єктом господарювання;

3. копії ліцензій на право здійснення окремих видів господарської діяльності (за наявності);

4. довідку про власні складські приміщення або копію договору оренди складських приміщень;

5. копії документів, які підтверджують можливість проведення біржових торгів (свідоцтво про реєстрацію (акредитацію) члена біржі, власника біржового місця, брокерської контори);

6. баланс або фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва та звіт про фінансові результати за останній звітний період, що передує даті подачі документів.

Документи подаються в двох екземплярах.

Документи, які надаються до Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, повинні містити: напис «копія вірна», підпис особи, яка завірила копію (П.І.Б) та «мокру» печатку суб’єкта господарювання.

В заяві суб’єкта господарювання обов’язково вказати юридичну, фактичну, поштову та електронну адресу, прізвище ім’я та по-батькові діючого керівника та головного бухгалтера, їх контактні телефони.

Вище зазначені документи, суб’єктам господарювання необхідно подати не пізніше 09.12.2021 року на адресу Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків: індекс - 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 35, телефон для довідок: (032) 297-36-31.