Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко: На всі корупційні прояви серед податківців буде жорстка реакція

опубліковано 23 травня 2022 о 10:46

Співробітниками Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції ДПС  та Національної поліції України за процесуального керівництва Офісу Генеральної прокуратури викрито протиправну діяльність посадовців ГУ ДПС у Житомирській області.

Так, було зафіксовано факт вимагання та отримання від субʼєкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди у розмірі 50 тис. грн за списання податкового боргу.

«Моя принципова позиція  – нульова толерантність до корупції в органах ДПС. Всі керівники повідомлені про персональну відповідальність за корупційні вчинки як свої, так і своїх підлеглих. Я жорстко реагуватиму на всі протиправні факти, виявлені працівниками правоохоронних органів, для захисту наших платників податків. ДПС надаватиме допомогу в повному та обʼєктивному розслідуванні таких справ», – зазначила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко.

За її словами, після проведення відповідних процесуальних дій всі винні будуть нести відповідальність згідно із законодавством України.  

Нагадуємо, що платники податків та громадськість можуть поінформувати про неправомірні дії чи бездіяльність посадових осіб ДПС через вебпортал ДПС: https://tax.gov.ua/others/puls-.