Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості в оподаткуванні, спрямовані на підтримку бізнесу та громадян в умовах дії воєнного стану, – перший вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

опубліковано 25 травня 2022 о 08:00

Особливості в оподаткуванні, спрямовані на підтримку бізнесу та громадян в умовах дії воєнного стану, – з такої теми стартувала серія вебінарів, започаткованих ДПС спільно з Радою бізнес-омбудсмена.

Провідні фахівці Департаменту оподаткування фізичних осіб ДПС поінформували платників податків про основні зміни в оподаткуванні платників єдиного податку, нарахуванні ЄСВ та сплаті майнових податків.

Про особливості сплати єдиного податку, ЄСВ та податку на майно дивіться далі у відео.

Під час вебінару учасники активно ставили запитання представникам податкової служби. Так, слухачі цікавилися наданою законодавством можливістю не сплачувати єдиний податок та ЄСВ підприємцями. 

Проведений захід засвідчив зацікавленість з боку платників до такого формату спілкування з податковою службою, що надає змогу не лише отримати інформацію, але й безпосередньо відповіді на свої питання. У свою чергу податкова служба аналізує такі зустрічі з платниками для подальшого формування тем, які потребують більш детального розʼяснення.

Нагадуємо, що вебінари з актуальних питань оподаткування проводитимуться протягом травня – червня поточного року. Слідкуйте за анонсами на офіційних ресурсах ДПС.