Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників: працює нова комунікаційна податкова платформа

опубліковано 14 вересня 2022 о 09:33

Державна податкова служба розширює можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

Для цього  була створена нова комунікаційна податкова платформа. Це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

Відтепер представники інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій можуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями. Для цього необхідно надіслати звернення на електронну скриньку платформи у відповідному територіальному органі ДПС.

Як працюватиме Комунікаційна податкова платформа Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків?

Для оперативного зв’язку з учасниками платформи створено окрему скриньку: wvp.ikc@tax.gov.ua, де наші комунікатори організують ефективний зворотній зв’язок.

Надсилайте на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Західного управління.

Долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Працюємо задля перемоги!