Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків: працюють "гарячі лінії" та комунікаційна податкова платформа

опубліковано 15 березня 2023 о 16:15

Державна податкова служба розширює можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями. Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує громадянам про роботу "гарячих ліній" та комунікаційної податкової платформи.

Комунікаційна податкова платформа - це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків.

Як працює комунікаційна податкова платформа Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків? Для оперативного зв’язку з учасниками платформи створено окрему скриньку: wvp.ikc@tax.gov.ua , де наші комунікатори організують ефективний зворотній зв’язок.

Надсилайте на цю електронну скриньку свій запит або звернення, в яких необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Західного управління.

Окрім того, для отримання необхідної інформації також можете зателефонувати на спеціальні телефонні "гарячі лінії":

- відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків: (032) 2973324, (067) 311 38 11;
- управління податкового адміністрування підприємств виробничої сфери: (032) 297 30 75, (066) 458 29 35;
- управління податкового адміністрування підприємств невиробничої сфери: (032) 297 36 08, (067) 466 79 35.

Зазначимо, що найчастіше упродовж 2023 року платники податків звертались до Західного міжрегіонального управління та отримували відповіді на запитання щодо процедури реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування; порядку їх розблокування, а також подачі документів для розблокування ПН/РК.