Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків організували лекцію з студентами Львівського національного університету імені Івана Франка

опубліковано 22 травня 2023 о 16:49

Тему для дискусії обрали самі студенти-п’ятикурсники факультету «Фінанси, банківська справа та страхування». Їх зокрема зацікавили контрольно-перевірочні заходи, які провидить Західне МУ. 

Спікери гостьової лекції - заступник начальника  Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Назар Горпинюк та начальник управління податкового аудиту Наталія Фанок.

Відтак, студентів ознайомили із структурою та напрямками роботи Західного МУ, розповіли про особливості проведення планових перевірок  в умовах воєнного стану. Наголосили, яким чином відбувається  формування плану-графіку перевірок, їх документальне оформлення та пояснили усі етапи цієї роботи на практиці. 

Під час лекції порушили питання трансферного ціноутворення, зокрема звернули увагу на сутність та методи трансфертного ціноутворення, принципи проведення перевірок ТЦ та розглянули сучасні кейси. 

Наприкінці лекції учасники заходу мали можливість подискутувати, а студенти задати питання, які зацікавили.

«Проведення таких лекцій, спілкування із молоддю є дуже важливим. Податкова служба реформується та вимагає нових нестандартних рішень. Тому професійна і прогресивна молодь – це той потенціал, який дуже потрібен. Від того, які знання сьогодні отримують студенти та як поєднають  їх з практикою, залежить у подальшому успішність розвитку держави», ­- зазначає Назар Горпинюк. 

Зазначимо, в межах реалізації Меморандуму про співпрацю між Західним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків та Львівським національними університетом імені Івана Франка, й надалі планується проведення подібних лекцій зі  студентами.