Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

FinTech: магістрів запрошують взяти участь у новій освітній програмі Фінансових технологій

опубліковано 17 червня 2021 о 11:20

Під егідою Міністерства фінансів Університет державної фіскальної служби України спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» запускають новітню FinTech програму для магістрів за спеціальністю «фінанси, банківська справа та страхування».

Новітня програма заснована на кращих практиках обох університетів, а також отримає гостьових лекторів – визнаних спеціалістів фінтехрингу.

Завдяки цій програмі молоді фахівці отримають сучасні знання у сфері фінансів та цифрових технологій. Зокрема, вони зможуть:

-          розробляти технічні завдання для проектування інформаційних систем;

-          створювати та впроваджувати нові фінансові технології при проведенні аналітичних досліджень у сфері фінансів, банківської справи та страхування;

-          описувати соціально-економічні системи та здійснювати фінансове моделювання;

-          моделювати різні аспекти управління фінансами, прогнозувати наслідки й розробляти дорожню карту імплементації за допомогою FinTech.

FinTech підходить як для отримання першої вищої освіти ступеня магістр, так і другої вищої освіти.

Форма навчання денна (для другої вищої освіти можлива заочна). Термін навчання – 1,5 роки. Навчання розпочинаються у вересні 2021 року.

Для вступу на магістерську програму випускникам бакалаврату необхідно здати лише ЗНО з англійської мови, а потім пройти фахове випробування університету.  Для другої вищої освіти (за наявності дипломів спеціаліста, магістра) здавати ЗНО не потрібно.

Більше подробиць про програму можна знайти за посиланням. Програма та список гостьових спікерів тут.