Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Куди звертатися з інформацією про корупцію?

опубліковано 23 червня 2021 о 15:42

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує про те, що у Державній податковій службі України працюють відповідні канали надходження інформації про корупцію.

Існує кілька способів для того, аби платник звернувся із повідомленням  про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Державної податкової служби України.

Звернутись можна, використавши  засоби  поштового зв’язку. Повідомлення надсилати на адресу: 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.

Повідомити про корупцію можна і на офіційну електронну адресу Управління з питань запобігання та виявлення корупції upzvk@tax.gov.ua .

Окрім того, платник може залишити повідомлення, скориставшись сервісом «Пульс» - електронна скринька idd@tax.gov.ua.

Про корупцію можна повідомити і за багатоканальним номером телефону: 0 800 501 007 обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі цифру «5» для фізичних осіб, а також «7»  - працівникам органів ДПС.

Також  - у письмовому вигляді через працівників Управління з питань запобігання та виявлення корупції ДПС або безпосередньо телефоном працівнику Управління з питань запобігання та виявлення корупції ДПС.