Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти Франкового університету проходять практику на базі Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків

опубліковано 23 червня 2021 о 16:14

Ми раді повідомити, що магістри першого курсу одного із найпрестижніших вищих навчальних закладів України проходять практику на базі Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Майбутні випускники економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка матимуть змогу отримати практичні знання та навички впровадження передового досвіду у проходженні державної служби під керівництвом досвідчених фахівців Західного управління.

«Освічена, розумна молодь – рушій позитивних змін у нашій державі. Відтак, надзвичайно важливо підтримувати їх та скеровувати  кадровий потенціал у правильне русло. Ми прагнемо, аби випускники мали можливість з середини побачити усю пріоритетність та важливість обраної спеціальності, змогла спробувати власні сили. Тож бажаю їм лише успіху та високих результатів. Ми переконані, що той досвід, який вони здобудуть в нашому управлінні стане для них поштовхом, щоб обрати для себе саме державну службу», - наголосила в.о. начальника Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина Короткова.

Відтак, студенти, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо- професійної програми «Фіскальне оподаткування та митна справа» ознайомляться з структурою,  організацією роботи, вивчатимуть законодавство, познайомляться з основними завданнями та функціями органів державної податкової служби.

Нагадаємо, що Угоду про проведення практики студентів вищих навчальних закладів між Франковим університетом та Західним управлінням підписали у травні Ірина Короткова та ректор університету Володимир Мельник. 

Західне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків дякує Львівському національному університету імені Івана Франка за співпрацю та запрошує студентів до проходження практики у органах податкової служби.

«Ми сповнені надії, що вже невдовзі штат Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі  з великими платниками податків поповниться випускниками з найпрестижніших вищих навчальних закладів Західного регіону», - додала Ірина Короткова.